Bøgevej 18, Adsbøl, 6300 Gråsten

245 m2 stor villa med jordvarme og solcelleanlæg

- For enden af lukket vej
- Mulighed for to boliger
- Jordvarme og solceller
- Stor garage med hobby/værkstedsafdeling
- Naturskønne omgivelser
- tilkørsel til motorvejen ligger 5 min. kørsel fra ejendommen

Der er masser af muligheder med denne 245 m2 store og velholdte villa i Adsbøl. Ejendommen egner sig perfekt til den aktive familie, der holder af naturen og vil have masser af plads, såvel som jer, der vil lave en afdeling til udlejning eller stor teenageafdeling. Ejendommen har jordvarme og solcelleanlæg, hvilket holder driftsomkostningerne i den lave ende, og med til den følger også en muret stor garage med plads til to biler og med høj "grav" til hobbybrug samt to carporte.

Omkring det lille landsbysamfund venter et utal af naturoplevelser med både åbne, bølgende marker, dybe skove og smukke kyststrækninger. Der er en badebro ved vandet, som kun ligger i gåafstand fra ejendommen. Samtidig er der let adgang til de ting, I skal bruge i hverdagen, for landsbyen ligger blot 4-5 km fra Gråsten og 12 km fra Sønderborg. Vælger I at sende børnene på Æblegård Friskole, kan de gå derhen på blot 10 minutter. Huset ligger for enden af en lukket vej og ligger lige ud til åbne marker, hvilket giver en skøn udsigt fra første sal.

Ejendommen daterer sig til 1986, men fremtræder i ganske pæn stand. Huset indeholder samlet 5 værelser med mulighed for 6 værelser. Stueplan byder på stue, køkkenalrum, 4 værelser, bryggers og to badeværelser. På førstesalen er der en stor stue, tekøkken, badeværelse med badekar og stort soveværelse som kan opdeles i to værelser. Trappen til første sal er placeret i bryggerset, hvilket gør det muligt at opdele boligen i to separate boligenheder, hvor man kun deler indgang.

Den store garage er der ligeledes adgang til fra bryggerset, og den er indrettet med hylder og værkstedsbord. Endelig er der også et særskilt værksted, der tilbyder sublime rammer om diverse hobby- og gør-det-selv-aktiviteter.

Udenfor er der en nydelig have med i alt 3 terrasser plus gården samt flot anlagt beplantning og drivhus med tilhørende vand og strøm.

Kom selv og oplev den naturrige beliggenhed og de spændende muligheder, som denne fantastiske store villa på Bøgevej 18 har at byde på!

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.