JEG ER DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I SØNDERBORG OMRÅDET OG PÅ ALS

Jeg formidler salg af villaer, andelsboliger, ejerlejligheder, rækkehuse, fritidshuse, nedlagte landbrug, hobbylandbrug, og i nogen grad erhvervsejendomme i Sønderborg kommune.
Primært er mit koncept at gennemføre en handel fra start til slut, og da jeg er et enkeltmandsfirma, vil din kontakt igennem hele processen være samme
kompetente person.
Fast salær inklusive moms, markedsføring, professionel fotografering, tekstforfatter, annoncering på Boligsiden.dk, fremvisninger mv… dette er netop kendetegnet ved Als Mægleren. Alle omkostninger overfor dig, som kunde bliver holdt på et lavt niveau, hvilket netop kan realiseres i og med, at Als Mægleren ikke har udgifterne til store dyre avisannoncer og kædesamarbejde - her sparer du som kunde.
Du har valget - jeg giver dig mulighederne.

Om Peter Kistrup

Jeg er uddannet ejendomsmægler & valuar og
har arbejdet med ejendomshandel i området siden 1997.
Har desuden før dette arbejdet i den finansielle sektor i 11 år.
Uddannelse HD i regnskab - civiløkonom

MARKEDSFØRING

Teknologien gør det nu muligt at være synlige online på samme måde som andre store ejendomsmæglerkæder. Jeg ved at online markedsføring er meget afgørende for dit salg, derfor markedsfører jeg din bolig på de store hjemmesider som boligsiden.dk. og boliga.dk - Ligeledes markedsfører jeg din ejendom flittigt på Facebook og andre sociale medier for at nå ud til endnu flere mulige købere.

Træf mig alle dage, også i weekenden på telefon eller mail.