Dybbøl Bygade 39, Dybbøl, 6400 Sønderborg

Stor familie villa i 1,5 plan med mange værelser beliggende i attraktivt kvarter på Dybbøl Bygade.

Denne familievilla i halvandet plan byder på hele 253 spændende boligkvadratmeter og en attraktiv beliggenhed i det gamle Dybbøl. Her kommer I til at bo lige ud til åbne marker og samtidig i gåafstand til Dybbøl Børnehus, idrætsfaciliteter og Dagli'Brugsen, som har posthus og bager.

Ejendommen fremtræder i præsentabel stand med mulighed for at præge indretning og stil, så det passer perfekt til jeres familie. Grundlaget er solidt, og med hele seks soveværelser og et walk-in-closet er der rig mulighed for at få plads til både børn og bonusbørn. Det er naturligvis også muligt at slå værelser sammen, hvis det passer bedre til jeres behov.

Boligens stueplan byder på et spisekøkken, en stor dagligstue samt en pejsestue med klinkegulv og glaskarnap med udsigt til markerne udenfor. Derudover er der tre værelser, to badeværelser, et bryggers og et viktualierum.

Førstesalen er indrettet med toilet, to værelser samt et stort dobbeltværelse og walk-in-closet. Endelig er her også en møblérbar repos, der har et væld af anvendelsesmuligheder. Her kunne man eksempelvis lave hyggestue, hvor børnene kan se film og spille PlayStation eller måske er det her, der skal være motionsredskaber, musikinstrumenter eller bogreoler?

Udearealerne er ligeledes værd at give et par rosende ord med på vejen. Haven er flot opvokset med nydelige træer og buske, og sommerens grillede måltider kan nydes under overdækningen på husets sydvendte terrasse. Til ejendommen hører også en stor garage med tilstødende redskabsrum.

Fra adressen er der blot syv kilometer til centrum af Sønderborg, og det tager under fem minutter at komme på motorvejen.

Drømmer du om masser af plads, udsigt til åbner marker og kort afstand til byen? Så kontakt Alsmægleren for at aftale tid til en fremvisning.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.