Trenevej 14, Dybbøl, 6400 Sønderborg

God gulstens familie villa i 1,5 plan med 4 værelser og 2 badeværelser beliggende i børnevenligt og roligt kvarter i Dybbøl.

God familie villa i 1,5 plan med 4 værelser beliggende i børnevenligt og roligt kvarter på Trenevej i Dybbøl. Gulstens villa på hele 152 m2 beliggende i børnevenligt kvarter i bydelen Dybbøl ca. 7 km. fra Sønderborg med stor Dybbøl børnehave samt indkøbsmulighed i den lokal Brugsen, idrætsfaciliteter, samt der er tilkørsel til motorvejen på under 5. minutter.

En pæn og præsentabel villa, der løbende er blevet fornyet og renoveret - cementtag fra 2010. Godt isoleret med et energimærke B. Rigtig god planløsning med 4 værelser i børnevenligt kvarter og beliggende op til grønt område.

Villaens to plan indeholder:
I stueplan indgang/bryggers med skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Pænt og lyst køkken/alrum (evt. ekstra stue) med udgang til overdækket terrasse, 3 værelser samt trappe til 1. sal. og badeværelse med bruser & gulvvarme.1. salen, som er indrettet i år 2000, indeholder stue, soveværelse med adgang til eget badeværelse.

Dejlig enkelt anlagt for- og baghave omkring villaen med et samlet grundareal på 451 m2 samt carport med tilhørende redskabsrum.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail 6400@estate.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.