Toldbodgade 4, 6300 Gråsten

Rødstensvilla med muligheder og særpræg, en charmerende perle med udsigt over vandet.

Drømmer I om en rødstensvilla med muligheder og særpræg, en charmerende perle med udsigt over vandet. Med denne villa flytter I ind i et dejligt kvarter, hvor I deler nabolag med Gråsten Havn, naturrige arealer ved vandet og ikke mindst i gåafstand til indkøbsmuligheder, med cafe- og restaurationsliv, butikker, kulturelle oplevelser og alt, hvad der ellers hører byens liv til centralt i Gråsten by.

Ejendommen byder på mange muligheder og er pt. indrettet med en stor 1. sals lejlighed på 96 m2 indeholdende repos, badeværelse med bruser, oprindeligt køkken, stor stue med godt lysindfald, pæne trægulve, brændeovn og udgang til dejlig stor sydvestvendt terrasse med fort udsigt over vandet, værelse samt soveværelse begge med pæne trægulve.

Stueplan er indrettet med en udlejet klublejlighed etværelses på 30 m2 samt tre garager på tilsammen 62 m2 med mange anvendelsesmuligheder. Desuden carport på 19 m2 fra år 2000.

Denne drøm af en villa kan blive et hjem for livet - men som en attraktiv bonus er der også mulighed for flexbolig ved at ophæve bopælspligten. Således kan I her skabe et sommerhus af dimensioner med en skøn placering. I må ikke snyde jer selv for at opleve denne spændende villa og den skønne beliggenhed ved Gråsten Havn. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.