Hørmarken 2, 6400 Sønderborg

Velholdt etplansvilla med tre værelser med attraktiv beliggenhed i Sønderborg.

Pæn etplans villa med tre værelser på 117 m2 opført af gule teglblokke i år 1960 med en skøn beliggenhed i fredelige omgivelser kun to kilometer fra Sønderborgs centrum. Her får man en solid villa, som fremstår delvis oprindeligt, men i rigtig fin stand. Nyere eternittag samt hvide PVC vinduer fra år 2008. De 117 kvadratmeter er godt udnyttet med entre, stort værelse (tidligere delt i to mindre), soveværelse med adgang til walk-in, moderniseret badeværelse med bruseniche fra 2011, fin lys stue med parketgulv og udgang til sydvendt træ-terrasse, pænt lyst nyere køkken (2012) med klinkegulv & spiseplads og adgang til spisekammer, bryggers, 2 værelser.
Villaen er beliggende i gåafstand til nærmeste supermarked og pasningstilbud, mens en cykeltur fragter jeres børn til Sønderskov-Skolen. Med samme transportmiddel kan I nemt tilbagelægge de omtrent to kilometer til Sønderborg centrum med et fantastisk udbud af butikker, spisesteder og specialforretninger. Skal søndagsturen byde på en naturskøn oplevelse, har I heller ikke langt til kysten eller skoven. Udover boligarealet er der en dejlig lukket sydvestvendt have med tilhørende pavillon. Desuden muret garage med elektronisk port samt tilhørende redskabsrum med arbejdsplads.

Opvarmning fjernvarme. Separatkloakeret: spildevand + tag- og overfladevand - en ejendom med muligheder - kom og se.

Godt hus for den enlige, parret eller den lille familie, der drømmer om en charmerende bolig med rigtig god beliggenhed tæt på skole, børnehave, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder og skønne skovområder, så er denne villa bestemt et besøg værd. Her får man en solid og velbygget villa, som man nemt kan sætte sit eget præg på og skabe en lys og moderne bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.