Skolevej 32, Havnbjerg, 6430 Nordborg

Pænt vinkel gulstens villa i roligt område.

Pæn gulstens familievilla på 141 m2 beliggende tæt på Danfoss. Godt decra tag og overdækket terrasse på 38 m2 og lukket have. Pæn villa fra 1960 ombygget 1978 i et plan attraktivt beliggende i børnevenligt villaområde i Havnbjerg ca. 4-5 km sydøst for Nordborg på Nordals. Der er indkøbsmulighed i området og gratis skolebus til Nordborg Skole.

Villaen indeholder stort bryggers med skabs og god hyldeplads, entre, fordelingsgang, massivt mørkebrunt køkken, stor hyggelig vinkelstue med spiseafsnit og adgang til pejsestue med nyere pillefyr og udgang til overdækket terrasse. Lyst badeværelse med kar, stort soveværelse med skabe, værelse samt særskilt afdeling med et værelse med tilhørende eget badeværelse under ombygning/modernisering.

Ejendommen er separatkloakeret og opvarmes med naturgas samt nyere pillefyr i stuen. Dejlig stor sydvestvendt have overvejende med græs og indrammet af hæk.

Velholdt villa med en dejlig have hvorfra der er udsigt til grønt område.

Til ejendommen hører endvidere indbygget garage tilhørende redskabsrum med naturgasfyr.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.