Nørreskovvej 8, Torup, 6430 Nordborg

Er du på jagt efter en projektejendom, eller byggegrund på Nordals nærmere Svenstrup

Er du på jagt efter en projektejendom, eller byggegrund på Nordals nærmere Svenstrup?

Hus til nedrivning eller totalrenovering på en spændende grund på hele 6.698 m2

Dette sjældne fund giver dig muligheden for at skabe dit drømmehjem på en rummelig grund.

Grunden er placeret i et etableret mindre landsbysamfund Torup i smukke landlige omgivelser. Denne ejendom giver Jer et blankt lærred til at skabe Jeres eget drømme hjem præcis som det måtte ønskes.

Ejendommen ligger i landsbyen Torup ved Svenstrup, som ligger næsten midt mellem Nordborg og Guderup, hvor der er rigtig gode muligheder for indkøb af dagligvare, Svenstrup friskole med SFO. Torup området er fyldt med flot natur og tæt på Torup strand.

Grib chancen for at realisere din drøm om det perfekte hjem på denne sjældne grund. Uanset om du vælger at rive ned og bygge nyt eller give nyt liv til den eksisterende struktur, er mulighederne uendelige.

Kontakt os i dag for at udforske det potentiale, der venter på dig på denne ejendom!

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Du kan sende dit ønske til en fremvisning på knappen nedenfor og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske - dog skal vi først forhøre os hos sælger samt undersøge i vores kalender. Vi ringer til dig for at aftale endelig tid for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.