Andelstværvej 10, Rinkenæs, 6300 Gråsten

Pæn rødstens villa i godt kvarter med ny muret garage.

Pæn rødstens villa i godt kvarter med muret garage. Velholdt villa beliggende i børnevenligt og roligt kvarter i Rinkenæs med syd-vestvendt lukket have. Villaen er opført i 1963 af lokal murermester i røde mursten og med muret garage samt overdækket terrasse, gode trævinduer og eternittag. Ejendommens tagkonstruktion samt garage er helt ny efter en brand i år 2017.

Rinkenæs ligger tæt ved Flensborg Fjord og med kort afstand til Gråsten, hvor der er indkøbsmuligheder. Derudover ligger byen i et naturskønt område mellem Sønderborg og Åbenrå. Rinkenæs har desuden egen skole med 0-6 klassetrin, børnehave samt en af Danmarks flottest beliggende golfbaner.

Indretning:
Vindfang samt entré med fordelingsgang. Godt oprindeligt køkken med god skabs- og spiseplads. Stort bryggers med ny fjernvarmeinstallation og plads til vaskemaskine mv. samt adgang til viktualierum. Stor vinkelstue med udgang til overdækket terrasse. Værelse + soveværelse med faste skabe, Værelset er sammenlagt af to tidligere værelser. Badeværelse med bruser. Overalt med nye hvide listelofter. Stue og værelser er med parketgulve.

Til huset hører desuden delvis stenbelagt indkørsel med muret garage fra år 2017 inkl. redskabsrum med plads til opbevaring.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.