Smedegade 36-38, Ketting, 6440 Augustenborg

Stor ejendom med 3 boligenheder i Ketting.

Nu har du muligheden for at købe "Ketting gamle skole" oprindeligt bygget i 1822 med et samlet boligareal på hele 419 m2 plus tilhørende udhusbygninger på 2.395 m2 stor grund. Ejendommen som er beliggende på Smedegade 36-38 er i dag indrettet med 3 boligenheder, hvoraf den store bolig på Smedegade 36 med hele 243 m2 boligareal i to plan er fri til køber. Smedegade 38 med 2 boligenheder på hhv. 100 m2 i stueplan og 76 m2 i tagetagen er udlejet og løbende moderniseret i 00'erne. Dejlig stor have med egen terrasse til hver boligenhed.

Boligerne er beliggende i den lille landsby Ketting kun 3 km fra Augustenborg, hvor der er skole, fritidsfaciliteter og indkøbsmuligheder. som giver kort afstand til det meste i dagligdagen. Derudover er der ikke langt til den skønne natur og det skønne naturområde ved bl.a. Ketting Nor. Ligeledes kan Sønderborg centrum nås med 10 min´s kørsel.

Store garagebygning indeholder ligeledes godt værksted/hobbyrum. Tidl. vaskehus samt lagerbygning. En tidligere stald og lade bygning er nyindrettet som garagebygning samt et 35 m2 isoleret hobbyrum, hvor der er nedstøbt varmeslanger i gulvet, ejeren havde planer om at opvarme rummet via en solfanger, der skulle opsættes på husets tag.

En mindre bygning, der tidligere var toiletbygning til skolen, bruges nu som oplagsrum, desuden er der en bygning, der tidligere indeholdt vaskehus og viktualierum til førstelærerboligen, i denne er der nu et oplagsrum til hver af de udlejede lejligheder, samt 2 yderligere rum.

Der er installeret el i alle husene.

En "bygning med muligheder" er hyppigt brugt betegnelse, men her er en god del af mulighederne allerede indløst og taget i brug. Den nye ejer kan straks bruge de ting, der allerede er udført og i sit eget tempo fortsætte arbejdet. Det har gennem de sidste år vist sig at de 2 lejligheder, der er indrettet i den tidligere førstelærer bolig har været nemme af leje ud, de giver den nye ejer et pænt tilskud "fra dag et" til betaling af den samlede husleje.

Bygningerne ligger på en 2.395 m2 stor grund, der grænser op til Landevejen. Dele af grunden her har tidligere været en sø, derfor er jorden utrolig muldrig og frugtbar, man kan forsætte med græs, der holdes klippet med en robot klipper, man kan også vælge at pløje græsplænen op og bruge hele arealet eller dele heraf som urtehave. Den øvrige del af haven ligger i læ bag udhusene og er i dag udlagt med græs og et areal langs hækken med blomster og buske.

Imellem de 2 udhuse er der indrettet P plads til 2 biler.

Opvarmning: naturgas. Den store lejlighed på 243 m2 kan evt. ombygges to boligenheder. Hele ejendommen er beliggende i området Ketting centrum overfor Kirken og omfattet af bevarende lokalplan for Ketting. Ejendommen er noteret med bevaringsværdig 4 hos Slots- og Kulturstyrelsen.

Stor ejendom med mange anvendelsesmuligheder og gode lejeindtægter.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.