Sigtunagade 42, 6400 Sønderborg

Centralt beliggende og charmerende gulstens villa i et plan på rolig villavej

Centralt beliggende og charmerende gulstens villa i et plan på rolig villavej - med stor grund på 859 m2 og en god planløsning i forhold til boligens størrelse. Ejendommen er opført i 1959 i traditionel murermester kvalitet med sammenbyggede udehuse, som anvendes til opbevaring, vaskerum og værksted. Denne villa byder på to rummelige værelser, hyggelig stue og et originalt badeværelse og køkken. Denne bolig har masser af potentiale, selvom den trænger til en opfriskning. Det ene værelse har tidligere været 2 værelser. Fra stuen er der adgang til stort udestue/drivhus.

Med en smule kreativitet og investering kan Sigtunagade 42 blive dit drømmehjem. Ejendommen har decra-tag samt PVC-vinduer og døre fra 1995.

Beliggenheden er også en stor fordel ved denne ejendom. Sigtunagade er centralt placeret, hvilket betyder nem adgang til lokale butikker, restauranter og alle de bekvemmeligheder, som Sønderborg har at byde på. Her kan du opleve byens pulserende livsstil og samtidig nyde roen i det eget hjem.

Ejendommen repræsenterer en mulighed for at skabe dit drømmehjem i et attraktivt område.

Til ejendommen hører garage med hejseport på 25 kvm.

Ejendommens samlede skattebetaling for året 2024 vil med den foreløbig nye offentlige vurdering pr. 1.1.2024 falde med samlet kr. 6.641 pr. år dvs. den månedlig ejerudgift falder fra kr. 2.262 til kr. 1.709.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.