Damager 4, Ulkebøl, 6400 Sønderborg

Pæn gulstensvilla på 123m2 med fuld og god anvendelig kælder attraktivt beliggende nær Ulkebøl Dam

Velbeliggende gulstens villa på 123 m2 med fuld og god anvendelig kælder med muligheder i naturnære omgivelser nær Ulkebøl Dam.

Er du typen, der ser muligheder frem for forhindringer, så har vi her en skøn bolig til dig. På et lukket vænge i Ulkebøl finder du dette parcelhus, som du kan præge, så det passer perfekt til dine behov. Hele herligheden ligger ud til et grønt område og blot tre minutters cykeltur fra Ulkebøl Skole og Idrætshal.

Huset trænger til en kærlig hånd, men der er tale om en villa, hvor det fundamentale er i orden. Huset er muret op i gule sten, og såvel ude som inde er der fine kvaliteter, som gør det til et godt udgangspunkt for at skabe en drømmevilla. Indvendigt er der for eksempel en skøn stue med et flot parketgulv i fletmønster og store vinduespartier samt direkte udgang til en hævet, overdækket terrasse. Derudover er der et køkken, tre værelser, et badeværelse samt fuld kælder med fire disponible rum samt vaskerum og endnu et badeværelse. Det ene af soveværelserne har indbygget skabsvæg, hvilket giver god plads til selv den store garderobe.

Haven er nydeligt anlagt med græs, der indrammes af frodig kantbeplantning, og da grunden måler knap 1.500 m2 er der også her masser af muligheder for at opfylde dine ønsker.

Beliggenheden i Ulkebøl fejler dog absolut heller intet - tværtimod. Kvarteret ligger op til det grønne landskab, og via trygge stier og fredelige villaveje er der let adgang til alle hverdagens bekvemmeligheder. Som nævnt tager cykelturen til skole og sportsfaciliteter blot 3 minutter, mens daginstitution og indkøb er endnu tættere på. Derudover er få minutters gang til naturområdet omkring Ulkebøl Dam og 10 minutters cykeltur til Sønderborgs hyggelige centrum og Sønderskoven. Boligen er kort opsummeret et godt match for både førstegangskøberen og singlen eller den lille familie, der ikke er bange for at smøge ærmerne op.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.