Blomstergade 26, 6400 Sønderborg

Charmerende halvt dobbelthus midt i Sønderborg

Velkommen til en charmerende, lys og indretningsvenlig bolig på 77 m2 med mindre kælder. Her er der tale om et smagfuldt renoveret halvt dobbelthus med en god planløsning og en vestvendt have med stor, dejlig terrasse.

Huset blev opført i 1925, og udefra præsenterer det sig charmerende med rødt, nyere tegltag, hvide sprossevinduer og klassisk rødstensfacade. Foran er der en lille præsentabel forhave, og bag huset er der en dejlig ugeneret oase med flere hyggelige "uderum", der blandt andet tæller en skøn fliseterrasse.

Indenfor er boligen er gennemført lys, venlig og stilsikkert istandsat med stor respekt for den oprindelige stil og arkitektur. Derfor ser du blandt andet stuklofter og lyse plankegulve i de lyse rum, som adskilles af pæne, hvidmalede fyldningsdøre.

Huset er i halvandet plan plus et kælderrum på 20 m2 med plads til opbevaring. I stueplan finder du to lyse stuer en suite med brændeovn og udgang til terrassen, og derudover er der et charmerende, ældre køkken og en entré med adgang til gæstetoilet.

Førstesalen byder på to gode værelser og et nydeligt badeværelse med skråvindue, der lader lyset strømme ind fra oven.

Til ejendommen hører også et udhus, der ikke er registreret i BBR.

Huset ligger midt i Sønderborgs bankende hjerte, og samtidig er det en rolig gade med begrænset trafik. Fra hoveddøren er der hverken langt til de stemningsfyldte butiksgader, Borgen Shopping eller det hyggelige havnemiljø og stranden, og der er således aldrig langt, når du vil nyde godt af de mange kulturelle og gastronomiske oplevelser, som Sønderborg byder på. På samme tid kan du nemt få en pause fra byens puls, ved at hoppe i vandrestøvlerne og begive dig ud på Gendarmstien.

Her får du med andre ord en smuk bolig med mest fantastiske beliggenhed i Sønderborg.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.